Home

Harmonie Les Amis Réunis Nieuwstadt

Welkom op de website van harmonie Les Amis Reunis.

De harmonie is weer volop aan het repeteren.

Het harmonieorkest repeteert onder leiding van Patrick Spelthaen.

Op woensdag repeteert de drumband onder leiding van Patrick Schmeits.

Wil je weten hoe het is om muziek te maken of een keer luisteren naar hoe de harmonie of drumband repeteert, kom dan een binnenlopen bij het gemeenschapshuis op een repetitiedag, dinsdag om 19:30 uur of op woensdag om 20:00 uur

Update 16-6-2020

de repetities worden weer hervat, na een veel te lange pauze als gevolg van het Coronavirus gaan we weer in kleine groepen repeteren.  natuurlijk houden we ons aan de regels van het RIVM, en volgen we het protocol van het KNMO . Natuurlijk kan de repetitie bezocht worden als je eens een repetitie wil meemaken om te zien of het iets voor je is, graag even aanmelden via info@lesamisreunis.com,  Iedereen veel plezier met repeteren.

BELANGRIJK BERICHT IVM CORONAVIRUS:

Beste vereniging en/of solist,

Na rijp beraad en beslissingen van hogerhand (kabinet, RIVM) en adviezen van de KNMO, LBM en bestuur Harmonie Les Amis Réunis is besloten om het E.S.T. dit jaar géén doorgang te laten vinden. Een latere datum is helaas geen optie meer gezien de andere voorrondes en vakantieperiode.

Iedereen bedankt voor de inschrijvingen, dit jaar was er een mooi deelnemersveld van 64 deelnemers!

De penningmeester gaat iedereen z.s.m. de inschrijfgelden terug storten.

Daarbij wil ik gebruik maken van de gelegenheid om de datum van 18 april 2021 onder de aandacht te brengen waarop het E.S.T. volgend jaar zal plaatsvinden. Hopende weer op uw inschrijving waarbij rond december/januari u weer geïnformeerd zal worden over de mogelijkheid tot inschrijven.

Met vriendelijke groet,

Yvonne Niessen, secretaris E.S.T. Nieuwstadt

Est.nieuwstadt@gmail.com

 

Bent u geïnteresseerd in de vereniging of denkt u er wellicht zelfs aan om bij ons te gaan musiceren, loop dan gerust eens binnen bij een van de repetities.

Heeft u vragen of suggesties, gebruik dan de button ‘contact’,

of mail naar:  info@lesamisreunis.com

Leden en vrijwilligers werving

Om de continuïteit te waarborgen en de kwaliteit te verbeteren zijn wij altijd opzoek naar mensen binnen onze gemeenschap om hierin een positieve bijdrage te leveren aan onze vereniging.

De mensen waarnaar we zoeken zijn positief ingesteld, meedenkend, assertief en hebben een groot oplossend vermogen om, zo gezegd ‘’ een koe bij de horens te vatten’’. Hierbij is de leeftijd onbelangrijk.

Ervaringen uit het verleden hebben ons geleerd dat eigenlijk iedereen wel een of meerdere van deze kwaliteiten bezit waardoor de toegankelijkheid vrij makkelijk is.

Wordt vriend van onze vereniging en neem contact op via info@lesamisreunis.com , l.wilms@ziggo.nl of nettysprengers@home.nl en laat je informeren naar de vele mogelijkheden binnen de vereniging.

———————————————————————————–

Onze Privacy policy vindt u op deze website onder het tabje:
privacy policy lar.

 
 
Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.